Contact

Hallo,

Mijn naam is Danjelle Creemers, ik ben 21 jaar en net afgestudeerd aan de kunstacademie Artez. Ik deed hier de opleiding Fine Art (Bear). Op deze website ziet u foto’s van mijn werk.

Hier zijn een aantal onderdelen te zien, zoals de installaties die zijn gemaakt op verschillende exposities waarin mijn werk wordt tentoongesteld.

Verder kunt u de individuele werken zelf zien op de pagina ‘Stillevens’, dit zijn schilderijen in combinatie met houtsnedes, ze variëren in maat van 20x30cm tot 100x120cm.

Elk stilleven van mij heeft zijn eigen kleurvlak, hierin blijft het stilleven bestaan op een andere manier om zo samen te werken in een geheel, deze kleurvlakken zijn gecreëerd met een computerprogramma om zo de kleuren van een werkje te mengen tot een effen kleur, deze werken zijn te zien in de categorie ‘monochromen’.

En dan zijn er nog polaroids te vinden. Vaak zijn dit beelden van geënsceneerde stillevens of landschappen. Deze worden vaak ingezet bij het maken van nieuwe schilderijen als een soort schetsen. Maar worden ook af en toe gebruikt als opzichzelf staande werken.

De werken op deze website zijn te koop, heeft u interesse in een van mijn werken mail dan naar Danjelle.creemers@gmail.com

E-mail: Danjelle.creemers@gmail.com
Telefoonnummer: 06 2130 6551

Extra exposities:

2018/ Solo Expositie, Cultuur mij Oost, Arnhem
2018 / With All Due Respect, ArtEZ Finals 2018 (BEAR), Arnhem

2017 / Summershow, ArtEZ, Arnhem
2017 / De gang, Ministerie van Onderwijsinspectie, Utrecht

2016 / Summershow, Artez, Arnhem
2016 / The Good, the Bad and the Anonymous, ArtEZ Arnhem

2015 / Summershow, ArtEZ, Arnhem
2015 / Bingo, Museum Arnhem, ArtEZ

Genomineerd:
Buning Brongers Prijzen 2018, schilderkunst

Kunst aan de Dijk prijs 2018, Jong talent schilderkunst

Pers:
http://www.mistermotley.nl/art-everyday-life/all-due-respect-bear-finals-arnhem
http://bear.artez.nl
Instagram: @artez_bearfinals